Bonica casa a Vallirana

345.000

Sol·liciteu més informació
 • 4

  Bedroom
 • 3

  Bathroom
 • 125 m2

  House Size
 • 1.052 m2

  Plot Size

RESERVAT. Si està buscant una vivenda en una sola planta que li proporciona comoditat i un manteniment mínim, en un entorn tranquil en plena naturalesa, ha trobat el seu nou llar.

Esta propietat té un ràpid accés des de la carretera i està situada a 30 minuts del centre de Barcelona, a la urbanització El Lledoner, que està consolidada i compta amb tots els serveis i inclou un supermercat. El fet de que pugui gaudirla sense pujar ni una sola escalera, és excepcionalment difícil de trobar. Però a més, té una distribució molt còmoda i està llista per entrar a viure.

El parking diafan, amb una superfície de 90 m2, disposa d’un bany i està a peu de carrer. L’habitatge situat a la part alta de la parcel·la, a la qual es pot accedir al cotxe per una còmoda rampa, es distribueix en saló-menjador amb llar de foc, cuina office, una suite amb bany complet, dues habitacions dobles, un despatx i un segon bany. La zona de barbacoa té accés directe des de la cuina i està coberta per poder aprofitar qualsevol dia.

L’habitatge té reixes i mosquiteres a totes les finestres i les portes del pàrquing i del carrer són automàtiques. La parcel·la és d’un gran tamany i està dividida en dues zones, les dues completament planes: una delantera del garatge i una altra a l’alçada de la casa, on també hi ha una pista de petanca. La propietat disposa d’un aljibe de 40 m3.

*Al preu de venda hi ha que afegir els impostos corresponents i despeses notarials de la compraventa. La superfície informada de l’immoble és l’obtenció del catastro. La propietat es ven sense muebles.

Ubicació de l'immoble