Casa amb jardí a Calafell Parc

215.000 €

Sol·liciteu més informació
 • 4

  Bedroom
 • 2

  Bathroom
 • 139 m2

  House Size
 • 534 m2

  Plot Size

Alguna vegada has desitjat viure cada dia com si estiguessis de vacances? Tranquil, en un espai envoltat de natura, a prop de tot, però alhora desconnectat de la immediatesa que ens envolta.

Si la resposta és sí, aquesta casa unifamiliar amb un ampli jardí, pot ser la teva opció perquè:

– Está a Calafell Park, una urbanització envoltada de natura on sembla que el temps s’ha aturat, però alhora és a uns 3 km de Calafell que compta amb una platja de diversos quilòmetres i connexió ràpida amb Barcelona i Tarragona, tant per carretera com per tren.
– Compte amb tot el necessari que pots necessitar: un ampli jardí on gaudir totes les tardes d’estar a casa teva com si sempre estiguessis de vacances i una casa amb la superfície suficient per viure còmodament i fins i tot tele treballar amb independència ja que consta de 2 plantes.

La casa està distribuïda a:

Planta baixa que compta amb una habitació amb bany independent i un porxo amb cuina que es podria convertir al teu saló d’estiu i crear dos nivells de casa, independents un de l’altre.
Primera planta, distribuïda en cuina oberta al saló-menjador amb sortida a una terrassa ideal per fer espai cada dia, 1 habitació doble, 2 habitacions individuals i un bany.

La casa es va reformar a nivell de teulada i façana fa menys de 5 anys i també es va reformar la cuina i es va construir la suite de la planta baixa.

*Al preu de venda cal afegir-hi el 10% d’impostos de transmissions patrimonials, així com les despeses de notària, registre i gestoria. Els mobles no estan inclosos en el preu

Ubicació de l'immoble